Працівники територіального центру соціального обслуговування допомагають створити затишок в оселях підопічних, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома.

З метою підготовки домівок людей похилого віку та осіб з інвалідністю до опалювального сезону соціальні робітники здійснюють генеральне прибирання та миття вікон, утеплення віконних рам та балконних дверей для збереження тепла і усунення протягів.
Підвищена увага приділяється безпеці під час опалювального сезону. Так, інженер з охорони праці проводить обстеження будинків з пічним опаленням та інструктаж щодо використання електроприладів.
На обслуговуванні у відділенні знаходиться 768 осіб. Це особи похилого віку, особи з інвалідністю, хворі, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги, особи, які потрапили в складні життєві обставини. Опікуються клієнтами відділення 62 соціальних працівники, які допомагають у введенні домашнього господарства, надають допомогу в самообслуговуванні та взаємодії з потрібними фахівцями та службами.
Бажаючим стати отримувачем соціальної послуги догляду вдома потрібно звернутись за адресою: м. Хмельницький, вул. Перемоги 7а, або за телефонами: 63-23-37, 63-04-67, 096-731-31-23.
Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..