Володимир ІВАНИШИН став першим представником Хмельниччини, якому присвоєно найвищий науковий ранг державної наукової установи — академік Національної академії аграрних наук України.

Володимир Васильович — доктор економічних наук, професор, активний громадський діяч, заслужений працівник сільського господарства України, кавалер ордена «За заслуги» ІІІ, ІІ, І ступенів, член НСЖУ, ректор ЗВО «Подільський державний університет», добре знаний науковець, управлінець нової генерації не лише в Україні, а й далеко за її межами. За дев’ять років роботи на посаді керівника вишу, Володимир Васильович зумів підібрати і сформувати його потужний кадровий потенціал, зміцнити матеріально-технічну базу університету, який досяг вагомих здобутків та посідає призові місця у рейтингу серед закладів вищої освіти країни і став одним із провідних центрів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців для різних галузей народного господарства України.
Професор Володимир Іванишин є автором, співавтором близько 200 науково-методичних праць, у тому числі підручників, навчальних посібників, монографій, десятків статей не лише у фахових виданнях, а й у різних всеукраїнських та регіональних засобах масової інформації. У них він неодноразово порушує проблеми підготовки спеціалістів аграрно-технічної галузі, повернення молоді на сільські території, інституційно-інноваційного забезпечення розвитку спроможних сільських територіальних громад в умовах євроінтеграції, розвитку зеленого туризму на селі та інше.
Днями відбулося засідання загальних зборів Національної академії аграрних наук України, на яких за результатами таємного голосування Володимир Іванишин обраний дійсним членом (академіком) за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування (агроінженерія)» НААН України.
Щиро вітаємо шановного Володимира Васильовича із ще одним високим визнанням і бажаємо йому нових творчих злетів та натхнення, бажання працювати на благо університету, України та якнайшвидшої Перемоги.