Сьогодні вони найбільш шановані люди Соколівської громади. Сімейна пара, яка прожила разом 50 років. Золоті ювіляри – Валентина Олексіївна та Василь Васильович МАМЧУРИ.

Доля так склалася, що вони навчалися разом у Кам'янець-Подільському сільськогосподарському технікумі. Тут познайомилися, тут і побралися.
Василь Васильович закінчив технікум за спеціальністю технік-електрик із відзнакою. Валентина Олексіївна успішно освоїла спеціальність зоотехніка.
Працювали в сільськогосподарському виробництві, колективному господарстві ім. Шевченка, яке в ті часи входило до десятки найкращих господарств Хмельниччини. Знання, здобуті в технікумі, знадобились їм на все життя. І в господарстві працювали, і вдома, не покладаючи рук, будували житло.
Завжди займали активну життєву позицію. Неодноразово обиралися депутатами сільської ради. Валентина 6 разів обиралася на посаду секретаря Соколівської сільської ради аж до виходу на пенсію. І сьогодні вона залишається в гущі життя односельчан. Неодноразовий голова виборчої комісії.
А Василь – знаний інженер Соколівської громади: автомеханік, електрик, будівельник, електронник. Кожному порадить, допоможе, нікому не відмовить.
Сьогодні їх вітають рідні, близькі, діти, онуки. Дочка Оксана з чоловіком Олександром, син Сергій із дружиною Інною, онуки Роман, Мар’яна, Ірина з чоловіком Дмитром та правнучка Лізочка.
За ваші золоті серця, за здоров’я, оптимізм, щастя, ветеранська організація вітає подружню пару. Дякуємо вам за доброту, яку даруєте людям.
Президія районної ради ветеранів щиро відзначила ветеранів почесною грамотою і подякою. Хотілося б, щоб на таких урочистостях виступали колективи художньої самодіяльності, а дівчата в українських костюмах на вишитих рушниках дарували коровай або свіжоспечений хліб.
Повинна панувати атмосфера оптимізму, дружби і доброти. Не можна забувати про моральну підтримку ювілярів.