– Минулий рік був особливо складним для всього колективу Волочиської лікарні, де я працюю ось уже 30 років. Надавати медичну допомогу в умовах пандемії коронавірусу — це дуже-дуже непросте завдання, до того ж, пов’язане з багатьма ризиками, — розповідає сестра-господиня інфекційного відділення Ніна Шлапак. — Правду кажуть, що медики опинилися на передовій у боротьбі за життя людей. Я горджуся, що працюю в колективі, де стільки професіоналів з великим добрим серцем.

Теплі слова на адресу працівників лікарні особливо доречні до свята — Дня медичного працівника. Найщиріші побажання здоров’я, достатку, радості надсилають і «Подільські вісті». Ніна Федорівна, яка стала переможницею конкурсу серед читачів, розповідає, що в їхньому закладі багато хто передплачує «Подільські вісті».

Редактор "Подільських вістей" Петро Лічман вручає Ніні Федоровні приз.

– У колективі є й жителі сусідньої Тернопільської області, Підволочиська. Туди газета не доставляється, а вона їм подобається. Тому вирішили передплатити на мою адресу. Чекають з нетерпінням, коли принесу свіжий випуск. Тоді й маємо теми для обговорення, кожен знаходить інформацію, яка особливо зацікавлює.
Та насамперед, правду кажучи, шукаємо матеріали про події та жителів Волочищини. І, звісно, про нашу лікарню. Пишаємося, що стільки змін хороших сталося останнім часом, стільки новацій втілили. Очолює наш заклад прекрасна людина і талановитий хірург Віктор Миколайович Чубар, який вболіває за справу, за колектив. І всі публікації на сторінках «Подільських вістей», присвячені нашим працівникам лікарні, додають оптимізму.
А загалом кожен з нас хоче бачити в газеті більше позитивної інформації, яка надихає, вселяє віру, що все у нас буде добре, незважаючи на ті проблеми, негаразди, які підкидає життя, — каже Ніна Шлапак.
Нехай і справді приємних новин, добрих вістей і спокійних днів у кожного з нас буде якомога більше. Особливо зичимо цього нашим вірним друзям-читачам, працівникам Волочиської лікарні.