Нині пліч-о-пліч з українським народом мужньо боронять країну від російського агресора і працівники поліції Кам’янеччини. З часу бойових дій вони перебувають у повній бойовій готовності, несуть службу в режимі 24/7 спільно з представниками інших правоохоронних органів задля контролю за безпековою ситуацією у своєму регіоні та протидії усім можливим військовим загрозам, випадкам мародерства.

Разом з тим, життя триває, і навіть у такий складний час, вони продовжують кохати, одружуватись та будувати плани на майбутнє, демонструючи впевненість у перемозі.
Так, саме з вірою у щасливе майбуття днями у Кам’янці-Подільському побрались поліцейські Тетяна та Володимир.
Як відзначили у прес-службі Кам’янець-Подільського районного управління поліції, молоде подружжя щиро вірить у беззаперечну перемогу і своєю сумлінною службою робить для неї все можливе. Україна сильна, нездоланна!
До речі, за період воєнного стану у місті над Смотричем стали на весільний рушник ще майже сто пар молодят, а у міському перинатальному центрі поставили на облік понад 60 вагітних переселенок, десять жінок, які через війну були змушені залишити свої домівки в інших містах, народили малюків у Кам’янці-Подільському, більшість із яких – дівчатка. Кажуть, це до миру. Дай то, Боже!.