Вперше в своїй п’ятирічній історії футзальний клуб «Спортлідер+» скорив раніш непідвладну висоту: виборов срібні медалі чемпіонату України  в найсильнішому дивізіоні — екстра-лізі.

У сесійному залі облради  відбулася  урочиста церемонія нагородження ФК «Спортлідер+». Привітав хмельничан, а також вручив їм заслужені нагороди президент Асоціації футзалу України Сергій  Владико. Виступаючи, він зазначив, що Хмельницька область — одна з кращих в Україні за розвитком футзалу. В цьому велика заслуга почесного президента ФК «Спортлідер+» — голови обласної ради Івана Гончара. Столичний гість побажав, щоб наша команда стала чемпіоном країни й виступала в кубку УЄФА.
Потім привітав рідну команду  Іван  Гончар, який переконаний,  що через рік чи два після підсилення досвідченими виконавцями, талановитою місцевою молоддю вона зійде на вершину вітчизняного футзалу. Іван Ярославович подякував тренерам і спортсменам за здобутий результат і запевнив, що розвитку футзалу область постійно приділятиме увагу.
 Віце-президент ФК «Спортлідер+», заступник голови облдержадміністрації Олександр  Симчишин,  начальник управління МВС України в Хмельницькій області Микола  Семенишин, начальник УСБУ в Хмельницькій області Анатолій Будовицький, ректор Національної академії Державної прикордонної служби України  Олег Шинкарук  теж щиро привітали команду, побажали їй нових  успіхів.
На урочистому  вшануванні «Спортлідера+» відбулася ще одна приємна церемонія:   почесний президент клубу Іван Гончар і спортивний директор команди Артем Глас нагороджені відзнаками  президента Федерації футболу України Андрія Павелка за розвиток футболу та футзалу в Україні.
Також офіційно було  представлено нового головного тренера ФК «Спортлідер+» Романа Ковальчика, який  змінив на тренерському містку хмельничан Віктора Мглинця. Роман Миколайовичу розповів про плани колективу, відповів на запитання представників ЗМІ, які були присутні на святковій церемонії нагородження.