Так називалася найдовша в світі міжнародна факельна естафета, яка стартувала в Києві. За шістнадцять днів бігуни подолали 1140 кілометрів теренами Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Київської, Житомирської, Хмельницької областей.

Фінішували українці в нашому обласному центрі, де до них біля заводу «Темп» приєдналося багато охочих. Потім спортсмени пробігли вулицями міста. У сквері імені Тараса Шевченка відбулися урочистості. Хмельничани радо зустріли учасників естафети.
Насамкінець зазначимо, що міжнародна естафета проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів світу. Як символ гармонії, бігуни несуть палаючий факел, передаючи його з рук у руки. Естафета — не комерційний проект, він не проводиться на підтримку якоїсь політичної сили, а для намагання викликати почуття доброї волі серед людей в усьому світі. В Україні «Всесвітній біг заради гармонії» почали з 1991 року. За цей час його учасники подолали понад 50000 км у всіх областях нашої держави. Палаючий факел тримали близько 340000 співвітчизників.