За підтримки співвласників ТОВ «Агробізнес» О. М. Собуцького і О. Є. Коваля в Новій Ушиці відбувся матч зірок футболу — ветеранів київського «Динамо» і місцевої команди «Агробізнес» на підтримку українських воїнів у зоні АТО. Зустріли прославлених спортсменів Василя Раца, Олега Саленка, Івана Яремчука та інших жителі Новоушицького та довколишніх районів. На стадіоні був аншлаг.

Спершу відбулася церемонія підняття Державного прапора. Потім хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв. Голова райдержадміністрації Юрій Танасійчук щиро привітав футболістів і вболівальників, а також подякував колективу Новоушицького хлібокомбінату за ремонт і обладнання необхідним спортивної школи. Голова райради Віта Гребенюк від імені депутатського корпусу вручила директору ТОВ «Сварог Дністер» А.А.Олійнику, до речі, ветерану команди «Агробізнес», грамоту обласної ради.
До всіх, хто прийшов підтримати спортивну акцію, звернувся учасник АТО, член команди ветеранів «Динамо» Олег Собуцький, який зазначив, що наші воїни захищають честь і гідність Вітчизни за великої підтримки волонтерів та всіх небайдужих. А ветерани «Динамо» роблять свій внесок — організовують матчі підтримки в різних містах держави. Значно доповнив і підсилив свято відомий телекоментатор Олександр Глевинський, який представив кожного футболіста і цікаво прокоментував матч.
Щодо самого футболу, то гра пройшла цікаво. Гості показали майстер-клас, а господарі — старанність і самовіддачу. Основний час завершився внічию — 2:2. А в серії одинадцятиметрових перемогла команда «Агробізнес».
Після матчу вболівальники мали змогу сфотографуватися з відомими футболістами.