Зупинили «Карпати»
У п’ятому турі чемпіонату України з футболу в першій лізі сталася сенсація: «Епіцентр» із Кам’янця-Подільського переміг у Львові «Карпати», які до того були лідерами групи А.

 Та все за порядком. Господарі мали відчутну перевагу, але марнували момент за моментом. Наші земляки побудували гру від оборони, а в слушний момент гостро контратакували. Кам’янчани ще до перерви забили два голи. Після перепочинку ситуація на полі не змінилася. Масований наступ львів’ян нічого не дав — 0:2.
 Для любителів статистики наводимо результати інших матчів: «Полісся» Житомир — «Буковина» Чернівці — 2:0, «Прикарпаття» Івано-Франківськ — «Діназ» Вишгород — 0:1, «Маріуполь» — «Нива» Тернопіль — 0:2.
 «Полісся» стало одноосібним лідером — 13 очок. По дванадцять набрали «Епіцентр» і «Карпати». Останньою йде «Буковина» — одне очко.

Медалі кам’янчан
У Луцьку відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих. На доріжки й у сектори вийшли 441 спортсмен із 24 областей України та міста Києва.
Олександра Чернуха — здобула бронзову медаль у потрійному стрибку та посіла п’яте місце в стрибках у довжину, Андрій Атаманюк був третім у бігу на 5000 м. Вітаємо призерів-кам’янчан з першими нагородами національного чемпіонату!

Кубок у наших регбістів
У Хмельницькому розіграно кубок України з регбі-7 серед чоловічих команд.
У фіналі хмельницьке «Поділля» переграло львівський «Сокіл» — 24:5 і вибороло перший цього року трофей під егідою федерації регбі України — кубок України. «Сокіл» — на другій сходинці. Бронзову нагороду серед дев’яти команд здобули хмельницькі регбісти з ДЮСШ «Буревісник».

«Ураган» громить суперників
У розпалі чемпіонат України з футзалу в екстра-лізі.
 Хмельницький «Сокіл» грає в групі «Захід» і вже провів три поєдинки. Наші земляки програли львівській «Енергії», івано-франківському «Урагану» та перемогли новачка чемпіонату «InIT» зі Львова.
Серед п’яти команд очолює турнірну таблицю з 6 очками «Ураган». Одразу чотири клуби, серед них і «Сокіл», набрали по три очки. Аутсайдер — InIT — без очок.