Нагорода чемпіонату світу
 Збірна України з веслування на байдарках та каное завоювала золоту й срібну медалі на чемпіонаті світу з марафону. Змаганнями в португальському Понте-де-Ліма вітчизняні веслувальники завершили сезон.

Перемогу на довгій дистанції (15,4 км — 1 год 25 хв 49,80 сек) святкувала каноїстка з Енергодара Запорізької області Людмила Бабак, яка стала семиразовою чемпіонкою світу з марафону.
Срібну медаль збірній принесла юна каноїстка з Хмельницької ДЮСШ №3 Анастасія Дежицька (тренери — Микола Кушта і Олексій Слівінський). Вона завершила дистанцію 11,8 км за 1 год 10 хв 46,21 cек. Цю нагороду дівчина додала до «золота» чемпіонату Європи-2022 юніорської вікової групи.
 У підсумку України посіла шосте місце в командному заліку. Переможцем стала збірна Угорщини.

 Важка нічия
 Позаду — шість турів чемпіонату України з футболу в першій лізі.
 Кам’янецький «Епіцентр» приймав у Дунаївцях тернопільську «Ниву». Гра для наших земляків виявилася важкою. Але програючи 0:1, вони виявили характер і добилися нічиєї — 1:1. Інші матчі в групі А завершилися так: «Буковина» Чернівці — «Маріуполь» — 3:1, «Карпати» Львів — «Прикарпаття» Івано-Франківськ — 2:1, «Діназ» Вишгород — «Полісся» Житомир — 0:5.
 «Полісся» — одноосібний лідер — 16 очок. На пункт відстають «Карпати». Третім іде «Епіцентр» — 13 очок. Інші суперники дуже відстали: в «Прикарпаття» — 7, «Ниви» — 6, «Діназа» — 5, «Буковини» — 4 очки. На останній, восьмій сходинці — «Маріуполь» з одним очком.

Переможний фініш кам’янчанина
У Львові відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики. Хмельниччину представляв двадцятирічний студент Кам’янець-Подільського національного університету, майстер спорту Андрій Атаманюк.
У перший день змагань він встановив особистий рекорд у бігу на 1500 м (3 хв 48,81 сек) і посів четверте місце. А виграв першість на цій дистанції з результатом 3 хв 45,11 сек Вадим Лонський — вихованець Старосинявської школи бігу, котрий наразі виступає за Донецьку область.
Наступного дня під час бігу на 5000 м обидва з самого старту захопили лідерство, з кожним подоланим колом відриваючись від інших суперників. Фінішне прискорення цього разу краще вдалося виконати Андрієві Атаманюку, який показав переможний час (14 хв 22,69 сек). Вадим Лонський відстав від нього лише на 0,16 сек. Цими змаганнями вони завершили виступи літнього сезону на бігових доріжках стадіону і тепер розпочнуть підготовку до кросових стартів, щоб відібратися до збірної команди України на чемпіонат Європи, який 11 грудня прийматиме італійський Турин.