Інтрига загострюється
У розпалі чемпіонат області з футболу в прем’єр-лізі, де виступає шість команд.

Після першого кола визначилися очевидні фаворити: теофіпольська «Іскра» та полонський «Колос», що відповідно набрали 15 та 12 очок. У другому колі інтрига почала загострюватися. Та все за порядком. Звітний сьомий тур розпочався прогнозовано, без сенсацій. Красилівський «Случ» переконливо здолав  білогірську «Перлину Поділля» –  4:0, а «Іскра» взяла гору над хмельницьким «Поділлям» –  2:0. Вчора  відбувся матч між  ФК «Антоніни» й «Колосом».  На час підготовки матеріалу, ми ще не знали результату. Однак, у разі успіху полончан, у турнірній таблиці може встановитися двовладдя.
Поки ж станом на 10 жовтня команди мають такі здобутки: «Іскра», що провела на гру більше від найближчого переслідувача, набрала 18 очок. У «Колоса» –  15, «Случа» –  10, ФК «Антоніни» –  9, «Перлини Поділля» –  4, «Поділля» –  3 очки.

Осічка на виїзді
Триває чемпіонат України з футболу в першій лізі.
Безкомпромісним був  сьомий тур у групі А: не зафіксовано жодної нічиєї. «Епіцентр» з Кам’янця-Подільського грав на виїзді з івано-франківським «Прикарпаттям». Господарі здобули перемогу, забивши єдиний у матчі гол. У інших зустрічах зафіксовано такі результати: «Нива» Тернопіль — «Буковина» Чернівці – 1:0, «Полісся» Житомир – «Карпати» Львів – 2:0, «Маріуполь» — «Діназ» Вишгород – 0:2.
  Очолює турнірну таблицю зі значним відривом від переслідувачів «Полісся» — 19 очок. У «Карпат» — 15, «Епіцентра» — 13 очок. Доробок інших колективів скромніший. А останню сходинку серед восьми команд з одним очком посідає «Маріуполь».

За високі досягнення
Андрій Атаманюк — студент Кам’янець-Подільського національного університету —  один із кращих молодих бігунів країни. За коротку спортивну кар’єру він здобув чимало медалей на престижних турнірах, загальноукраїнських та європейських змаганнях. Днями Андрію вручено посвідчення  майстра спорту України з легкої атлетики.
 Вітаємо спортсмена та його наставника — доцента кафедри легкої атлетики з методикою викладання, заслуженого тренера України Василя Ліщука і бажаємо  підкорювати нові спортивні висоти.

Визначилися лідери
У черговому чемпіонаті України з волейболу в суперлізі серед чоловіків виступає вісім колективів.
Минулорічний переможець чемпіонату – команда «Епіцентр-Подоляни» Городок і зараз задає тон у турнірі. Наші земляки  перемогли такі клуби: «Житичі-Полісся» Житомир, «Збірна Полтавської області – ВК «Решетилівка», «Барком – Збірна України U-18» Львів, ВК «Поліція охорони-ЗУНУ – Динамо» Тернопіль і ВК «МХП-Вінниця» Тростянець.
Городоцькі волейболісти разом із ВК «Прометей» Дніпро, який теж виграв п’ять  поєдинків, очолюють турнірну таблицю.