У Хмельницькому відбувся меморіал заслуженого тренера України з шахів Олександра  Ульського, який довгі роки  плідно працював на шаховій ниві Хельниччини. Серед його вихованців були: чемпіонка України, міжнародний гросмейстер Лідія Семенова, чемпіон України, міжнародний гросмейстер Любомир Михалець, міжнародні майстри Олександр Вернер, Ілля Швідлер, Борис Шпількер. У рамках меморіалу зіграно два турніри за швейцарською системою по 9 турів —  з швидких та блискавичних шахів.

У турнірі з швидких шахів основна боротьба за першість точилася між рейтинговим фаворитом змагань кандидатом у майстри спорту Вадимом Разіним та майстром ФІДЕ Михайлом Григорівим. В особистій зустріч В. Разін переміг свого головного конкурента й посів перше місце з результатом 8,5 очка з 9 можливих. У М. Григоріва 8 очок та друге місце. Кандидат у майстри Ярослав Понятишин виборов 6,5 очка й завоював третє місце. Четвертим став кандидат у майстри Володимир Іванов з результатом  6 очок, а  на п’ятому призовому місці майстер ФІДЕ  Михайло  Герасименюк — 5,5 очка.
Переможцем турніру з блискавичних шахів (бліц) став Вадим Разін з результатом 8,5 очка з 9 можливих. Лише на півочка від переможця відстав Михайло Герасименюк. Кандидат у майстри спорту з Вінниці Олег Яворський зайняв третє місце (7 очок). Молоді хмельницькі шахісти Олег Каштанов та Олександр Кобленєв завоювали відповідно четверте та п’яте призові  місця (в обох по 5,5 очка).
На закритті змагань онук  О. Л. Ульського — Сергій подякував учасникам, організаторам та суддям меморіалу за пам’ять про Олександра Леонідовича  від імені його дев’яносторічної дружини  Надії Іванівни.