Путівку здобули достроково
Команди першої ліги наближаються до завершення сезону в чемпіонаті України з футболу.

Кам’янець-подільський «Епіцентр» у звітному турі приймав у Дунаївцях одного з лідерів групи А — львівські «Карпати». Наші земляки ще до перерви повели в рахунку. Після перепочинку на полі точилася гостра боротьба. Гості мали стопроцентну нагоду врятуватися від поразки, але м’яч влучив у поперечину. Отже, «Карпати» поступилися «Епіцентру» вдруге в чемпіонаті.
Інші матчі туру завершилися так: «Буковина» Чернівці — «Полісся» Житомир — 1:2, «Діназ» Вишгород — «Прикарпаття» Івано-Франківськ — 2:2, «Нива» Тернопіль — ФК «Маріуполь» — 1:1.
«Полісся» набрало 34 очки. В «Карпат» — 25, «Епіцентра» — 23, «Ниви» — 16, «Прикарпаття» — 15, «Діназа» — 10, «Буковини» — 6, у ФК «Маріуполь» — 4 очки.
Командам залишилося провести ще по два матчі. Незалежно від результатів поєдинків, «Епіцентр» вже гарантував собі місце в першій четвірці. Нагадаємо, що згідно з регламентом чемпіонату на наступному етапі перші четвірки груп А і Б продовжать боротьбу за чемпіонство й вихід до прем’єр-ліги. Тільки тепер команди гратимуть лише із суперниками іншої групи в двоколовому турнірі.

Ідуть другими
У розпалі волейбольний чоловічий чемпіонат суперліги України, в якому виступає вісім колективів.
Після восьми турів одноосібним лідером зі стопроцентним результатом (24 очки) йде ВК «Прометей» із Дніпра. На три пункти відстає команда «Епіцентр-Подоляни» з Городка. Замикає лідируючу трійку колектив ВК «Житичі-Полісся» з Житомира — 15 очок. На останньому місці волейбольний клуб «Поліція охорони-ЗУНУ — Динамо» з Тернополя — 7 очок.

«Іскра» — чемпіон
Завершився чемпіонат області з футболу в прем’єр-лізі, де виступало шість колективів.
Доля золотих медалей вирішилася в заключних поєдинках. Сенсація сталася в Антонінах, де місцева команда перемогла найвірогіднішого претендента на чемпіонство — полонський «Колос» — 2:1. А теофіпольська «Іскра» мінімально здолала красилівський «Случ» — 1:0.
Таким чином «Іскра» — чемпіон, срібні нагороди — в «Колоса», а бронзові медалі вперше завоював колектив ФК «Антоніни».