Стрільці порадували
У Львові 252 спортсмени з 15 областей змагалися за нагороди зимового чемпіонату України з кульової стрільби серед дорослих.

Хмельничани виступали в стрільбі з пневматичної гвинтівки з відкритим прицілом по рухомій мішені: ГП-12 — 60 залікових пострілів, з яких 30 повільний біг мішені — 5 секунд на постріл і 30 швидкий — 2,5 секунди на постріл та у вправі ГП-11а — 40 пострілів: 20 повільних та 20 швидких у змішаному порядку.
Наші земляки в складі представників обласної школи вищої спортивної майстерності — заслужених майстрів спорту України Ігоря Кізими, Андрія Гільченка та майстра спорту України міжнародного класу Дениса Баблюка — здобули впевнену перемогу у вправі ГП-12 у командному заліку. Загальний успіх забезпечили індивідуальні виступи: Баблюк став чемпіоном в особистому заліку, Кізима — срібним призером.
А у вправі ГП-11а відбулися лише особисті змагання: переміг Кізима (390 очок), у Баблюка — друге місце (383 очки).
Серед жінок бронзовими призерками у вправі ГП-12 у командному заліку стали хмельничанки, майстри спорту України міжнародного класу Анастасія Савельєва, Крістіна Гілевич і Маргарита Тарканій, «срібло» в особистому заліку — у Савельєвої. У вправі ГП-11а Тарканій завоювала бронзову медаль.
Варто відзначити, що наприкінці минулого року після успішного виступу Ігоря Кізими і Дениса Баблюка на чемпіонаті світу у Франції (2 золоті, 2 срібні та бронзова медаль), на кошти з бюджету міста Хмельницького для них були придбані нові гвинтівки та екіпірування, що дало можливість значно покращити результати стрільби.

Вже аутсайдери
У двох групах триває чемпіонат України з футзалу в екстралізі.
Хмельницький «Сокіл» знову засмутив своїх прихильників. У пропущеному матчі одинадцятого туру наші земляки вдома поступилися київській команді «CLUST» — 1:3. Таким чином «Сокіл» із 9 очками посідає останнє, п’яте місце в групі «Захід». А лідирує івано-франківський «Ураган» —
38 очок.

Уперше в історії
У Києві відбувся чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків та дівчат 2006-2007 років народження. Понад п’ятсот спортсменів з усіх регіонів держави приїхали поборотися за особисті нагороди та командну першість. Хмельниччину представили шістнадцять атлетів з обласного центру, Старокостянтинова та Нетішина.
Уперше в історії Старокостянтинівська дитячо-юнацька спортивна школа стала третьою в командному заліку, поступившись лише Любешівській ДЮСШ Волинської області та Київській КДЮСШ №16.
Вкотре своє беззаперечне домінування серед вітчизняних скороходів у цій віковій групі підтвердив нинішній лідер старокостянтинівських легкоатлетів Роман Горбачов. Він пройшов дистанцію 5000 м за 21 хв 54,16 сек, випередивши найближчого суперника майже на 40 секунд.
Лише відсутність достатнього змагального досвіду не дозволила двом хмельничанам з Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді здобути особисті нагороди. Так, Денис Ференс під час тактичної боротьби спочатку фінішував четвертим у бігу на 1500 м, а наступного дня занадто швидко для себе розпочав забіг на 3000 м і, не втримавши заданого темпу, зумів завершити його на п’ятій позиції. Анастасія Гавришко також посіла п’яте місце в бігу на 800 м.
Вітаємо чемпіона, команду і тренерський склад Старокостянтинівської ДЮСШ: Олександра Вербицького, Володимира Гоняка, Віктора Соботовича з успішним виступом на всеукраїнському рівні!