…І внесок подолянина
У кіпрському місті Ларнака відбувся етап кубка світу з боротьби самбо серед молоді та дорослих за участі чотирнадцяти держав.

Блискуче виступила збірна України, яка стала переможцем. Внесок у цей здобуток зробив і посланець Хмельниччини, представник Національної гвардії Владислав Холод. У ваговій категорії 79 кг серед дорослих він здобув бронзову медаль. Нагадаємо: Владислав Холод – багаторазовий чемпіон України, переможець і призер престижних міжнародних змагань з боротьби самбо та дзюдо. Зараз він успішно поєднує військову та спортивну кар’єру.

«Іскра» лідирує
У селі Боричівка, що поблизу Теребовлі, триває відкритий зимовий чемпіонат Тернопільської області з футболу. В чотирьох групах на полі зі штучним покриттям міряється силами вісімнадцять колективів.
Досить потужно розпочала турнір теофіпольська «Іскра». Чемпіон Хмельниччини після перемоги над заліщицьким «Дністром» з рахунком 3:1 і в другому матчі здолав суперника – ФК «Нараїв» – 1:0. Наші земляки одноосібно очолюють турнірну таблицю групи С, набравши шість очок.

Полончани грають переконливо
У Чернівцях за участю шести колективів триває благодійний турнір з футболу на підтримку Збройних сил України.
У третьому турі команди Хмельниччини зіграли так: «Колос» Полонне – «Волока» Чернівецька область – 3:0, «Варатик» Коломия – «Поділля» Хмельницький – 1:1.
Упевнено лідирує чернівецька «Буковина» – 9 очок. Наш «Колос», що йде другим, набрав 7 очок. Хмельничани, команда яких сформована з юнаків, на передостанньому місці – 2 очки.