Останні акорди
Ще два контрольні матчі провели в Києві футболісти кам’янець-подільського «Епіцентру», що виступає у першій лізі чемпіонату України.

Спершу наші земляки перемогли вишгородський «Діназ» — 3:1. А потім вдруге, після лютневої нічиєї 3:3, зустрілися з командою першої ліги — «Чернігів». Кам’янчани поступилися 0:1, пропустивши гол із одинадцятиметрового наприкінці зустрічі.
Зараз «Епіцентр» проводить навчально-тренувальні збори в Дунаївцях. Вони стануть заключним акордом підготовки до другої частини чемпіонату. А вже восьмого квітня наші земляки приймуть столичну «Оболонь».

Спартакіада тергромад
За ініціативи осередку ветеранів спорту і відділу освіти, молоді та спорту Полонської ОТГ та підтримки Баранівського міського голови Олександра Мігея відбулася перша ветерансько-молодіжна спартакіада «За здоровий спосіб життя» сусідніх тергромад.
Виступало майже 70 чоловіків віком від 18 до
86 років. Вони представляли Полонську, Понінківську територіальні громади нашої області та Баранівську Житомирщини.
Програма складалася з п’яти видів: волейбол, футзал, настільний теніс, шахи та конкурс «Снайпер з баскетболу». Команда Полонської ОТГ, здобувши першість із футзалу, настільного тенісу, шахів та снайперів з баскетболу, забезпечила собі перемогу в загальному заліку. Господарі були другими, вигравши волейбольний турнір, понінківчани – третіми.
У серпні, напередодні річниці Незалежності України планується проведення наступної спартакіади на спортивних базах Полонного.