У добру путь!
Заключний контрольний матч напередодні нового футбольного сезону провів «Епіцентр» Кам’янець-Подільський.

У Васильківцях, що на Тернопільщині, наші земляки вийшли на поле проти першолігівської «Ниви» в ослабленому складі через травми і хвороби. Спершу на полі точилася рівна боротьба, але згодом тернополяни значно додали й перемогли з рахунком 1:0.
Вже восьмого квітня розпочнеться другий етап чемпіонату України з футболу в першій лізі. Кам’янчани гратимуть у групі «Чемпіонська», куди увійшли по чотири кращі команди з двох груп, що виступали торік на попередньому етапі. Увійшли з очками, набраними в зустрічах між собою. Отож турнірна таблиця зараз має такий вигляд: київська «Оболонь» і житомирське «Полісся» — по 16 очок, «ЛНЗ» Черкаси і «Епіцентр» — по 8, запорізький «Металург» — 7, львівські «Карпати» — 6, тернопільська «Нива» — 3, кременчуцький «Кремінь» — 2 очки. Тепер вони проводитимуть матчі лише з суперниками іншої групи.
Команди, що займуть два перших місця, — напряму виходять до прем’єр-ліги (ПФЛ). Третя команда зіграє перехідний матч із клубом ПФЛ, котрий посів чотирнадцяту сходинку, а четверта — з тринадцятим клубом ПФЛ.
У першому поєдинку «Епіцентр» приймає в рідних стінах «Оболонь». У добру путь!

Розіграють медалі
Відбулися півфінальні поєдинки чемпіонату України з волейболу в чоловічій суперлізі.
Городоцька команда «Епіцентр-Подоляни» двічі з рахунком 3:0 перемогла харківську «Юракадемію». Такий же результат на користь дніпровського «Прометея» зафіксовано в його зустрічі з колективом «Житичі-Полісся» Житомир.
Отож у фіналі гратимуть «Епіцентр-Подоляни» — «Прометей». У протистоянні за бронзові нагороди зустрінуться «Юракадемія» — «Житичі-Полісся».