Внесок Романчука
У Стокгольмі відбувся міжнародний турнір з плавання.  Українська збірна здобула одинадцять нагород: 4 золоті, 6 срібних та 1 бронзову.

Володарями медалей найвищої проби стали представники Дніпропетровщини Олександр Желтяков ( дистанції 100 м та 200 м на спині) й Денис Кесіль (200 м, батерфляй), киянин Владислав Бухов (50 м, вільний стиль). «Срібло» вибороли запоріжець Максим Овчінніков (200 м, брас), одесит Вадим Науменко (200 м, комплексне плавання та 200 м на спині), Бронзова нагорода в доробку вже згадуваного Олександра Желтякова (50 метрів на спині). Окремо хочеться сказати про вагомий внесок хмельничанина Михайла Романчука — лідера національної збірної. На дистанціях 400 м, 800 та 1500 м вільним стилем він виборов срібні медалі. Наш титулований земляк також завоював три олімпійські ліцензії на Ігри в Парижі, що відбудуться у 2024 році. А всього в українських плавців є п’ять путівок до столиці Франції.

Осічка на виїзді
Відбувся другий тур чемпіонату України з футболу в першій лізі, який проходить у двох групах.
Кам’янецький «Епіцентр», що виступає в групі підвищення в класі, грав у Черкасах з місцевим «ЛНЗ». Гості розпочали поєдинок активно, але невдовзі господарі перехопили ініціативу. Доля матчу була вирішена ще в першому таймі. Черкащани спершу з пенальті, а потім з гри забили два голи. Після перепочинку кам’янчани прагнули переломити хід матчу, але нічого не змогли зробити. Рахунок на табло так і залишився 2:0 на користь господарів.
Інші зустрічі завершилися так: «Металург» Запоріжжя — «Карпати» Львів — 0:1, «Оболонь» Київ — «Нива» Тернопіль — 1:1, «Кремінь» Кременчук — «Полісся» Житомир — 0:2.
Лідирує «Полісся» — 19 очок. «Оболонь» набрала 18, «ЛНЗ» — 14, «Карпати» — 12, «Металург» — 10, «Епіцентр» — 9, «Нива» — 4, «Кремінь» — 2 очки.

Срібні медалі «Іскри»
Завершився відкритий зимовий чемпіонат Тернопільщини з футболу, в якому серед вісімнадцяти колективів взяла участь і команда нашої області — теофіпольська «Іскра».
У фінальному поєдинку зустрілися заліщицький «Дністер» та «Іскра». До речі, теофіпольці обіграли цього суперника на першому етапі з рахунком 3:1. Друга зустріч проходила в обопільних атаках. Основний час завершився внічию — 0:0. А пенальті краще пробив «Дністер» (4:1) і таким чином став чемпіоном Тернопільщини. Срібні нагороди «Іскри» підтвердили, що команда добре підготувалася до нового сезону.