Знову порадувала
Після здобуття срібної нагороди в Марокко в потрійному стрибку на етапі “Діамантової ліги” хмельничанка Марина Бех-Романчук відзначилася й у італійській Флоренції.

Тут зібралися майже всі найтитулованіші стрибунки світу в довжину. Наша землячка, приземлившись у найкращій спробі на позначці 6,59 м, здобула бронзову медаль.
У Флоренції на етапі “Діамантової ліги” також змагалася вихованка Нетішинської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Вікторія Ткачук, яка зараз представляє Донеччину. На біговій дистанції 400 метрів з бар’єрами вона показала п’ятий результат — 54,71 секунди.
Пишаємося нашими спортсменками й бажаємо їм чергових успіхів!

Без поразок лише «Колос» і «Поділля»
Щедрим на голи був сьомий тур чемпіонату області з футболу.
Ось його результати: «Оболонь-Чемерівці» — «Вікторія» Городок — 15:1, ФК «Дунаївці» — «Іскра» Теофіполь — 0:7, ФК «Жищинці» — «Енергетик-ХАЕС» Нетішин — 1:3, «Перлина Поділля» Білогір’я — ФК «Антоніни» — 0:3, «Случ» Красилів — «Олімп» Деражня — 3:0 (неявка гостей). Матч команд «Поділля» Хмельницький — «Колос» Полонне, які ще не зазнали жодної поразки, відбудеться пізніше.
В активі «Колоса» і «Случа» — по 18 очок, в «Оболоні-Чемерівці» та ФК «Антоніни» — по 13, у «Іскри», «Енергетика-ХАЕС» і «Поділля», яке провело лише чотири зустрічі, — по 10 очок, у ФК «Жищинці» — 9, ФК «Дунаївці» — 6, «Перлини Поділля» — 4 очки, «Олімп» і «Вікторія» не мають ще жодного.

Перемогли, але вибули
Аматорський чемпіонат України з футболу добігає кінця. Полонський “Колос”   у чвертьфіналі двічі зустрічався з “Олімпією” із Савинець Полтавської області. Поступившись у першому матчі 0:2, наші земляки прагнули відігратися вдома. І таки здобули перемогу з рахунком 4:2. Але цього виявилося недостатньо за сумою двох поєдинків, бо суперники двічі забили на виїзді.   Отож до   півфіналу пробилася “Олімпія”. До наступного етапу також вийшли “Дружба” Мирівка, “Штурм” Іванків і “Скала 1911” Стрий. 

І внесок нашого земляка
Паралімпійська збірна України з футболу вшосте стала чемпіоном Європи.
В Італії наші співвітчизники виступили блискуче. Спочатку вони посіли перше місце в групі, а в півфіналі здолали іспанців — 4:2. У заключному поєдинку українці розгромили англійців — 3:0.
Свій внесок у перемогу збірної зробив і виходець з Хмельниччини, гравець ФК “Дунаївці” Антон Балакай, який у фіналі відзначився голом.