І медаль, і рекорд
У норвезькому Осло, на черговому етапі “Діамантової ліги” блискуче виступила хмельничанка Марина Бех-Романчук.

У потрійному стрибку в найкращій спробі вона приземлилася на позначці 14,75 м. Це особистий рекорд спортсменки й бронзова медаль змагань. А перемогла Юлімар Рохас із Венесуели — 14,91 м.
Наша землячка після травми набрали непоганої форми. Це її третя медаль у сезоні на етапах Ліги:   була “бронза” в стрибку в довжину в Італії та “срібло” в потрійному стрибку в Марокко. Так тримати!

Успіхів вам на європейській арені
У Польщі розпочалися Європейські ігри, що триватимуть до 2 липня.
Україна представлена в 27 із 30 видів спорту. Серед 263 вітчизняних атлетів є шість представників Хмельниччини: Марина Бех-Романчук (стрибки в довжину й потрійний), Мирослава Випасняк (пляжний футбол), Аркадій Карцан (бокс), Ганна Павлова (веслування на байдарках і каное), Ірина Попова і Дмитро Тітаренко (велосипедний спорт-маутенбайк).
Бажаємо українцям виступити гідно. 

На полі — ветерани
У чемпіонаті області з футболу серед ветеранів (40+) беруть участь шість колективів.
Відбулося два тури. Команда “Епіцентр-Фортеця” з Кам’янця-Подільського після двох перемог очолила турнірну таблицю — 6 очок. На два пункти менше має хмельницький “Ветеран”. У волочиського “Агробізнеса” — 3, новоушицького “Агробізнеса” — 1 очко. Нульовий доробок поки в шепетівського “Темпа” і кам’янець-подільського   “Поділля”.  

Лише “Колос” не програвав
У розпалі чемпіонат області з футболу.
Восьмий тур був щедрим на голи. Ось які результати зафіксовано: “Олімп” Деражня — “Енергетик-ХАЕС” Нетішин — 0:10, “Вікторія” Городок — ФК “Жищинці” — 0:3, “Іскра” Теофіполь — “Оболонь — Чемерівці” — 3:0, “Колос” Полонне — ФК “Дунаївці” — 5:1,   ФК “Антоніни” — “Поділля” Хмельницький — 0:2, “Случ” Красилів — “Перлина Поділля” Білогір’я — 3:1. У перенесеному матчі попереднього туру “Поділля” поступилося вдома “Колосу” — 0:2. Отож полончани єдині не знають гіркоти поразки.
Очолює турнірну таблицю “Колос” — 24 очки.   На три пункти відстає “Случ”. У “Іскри”, “Енергетика — ХАЕС”, “Поділля”, “Оболоні — Чемерівці”, ФК “Антоніни” — по 13 очок, у ФК “Жищинці” — 12, ФК “Дунаївці” — 6, “Перлини Поділля” — 4 очки, “Олімп” і “Вікторія” не мають очок.

Землячка порадувала
У Чехії відбувся командний чемпіонат Європи зі спортивної ходьби.
Жіноча збірна України у складі вихованки Ярмолинецької дитячо-юнацької спортивної школи Людмили Оляновської,  Олени Собчук (Волинь), Ганни Шевчук (Івано-Франківщина) і Софії Криловецької (Сумщина)   завоювала срібну   медаль на дистанції 20 кілометрів. Близькою до нагороди була наша землячка і в особистому заліку, де стала четвертою.
Нагадаємо, що заслужений майстер спорту Людмила Оляновська — чинна рекордсменка України в спортивній ходьбі на дистанціях 5 км, 10 км і 20 км, учасниця Олімпійських ігор у Токіо. Зараз подолянка представляє Київщину.