Під такою назвою в обласному центрі відбувся патріотичний забіг, аби вшанувати пам’ять про загиблих земляків, які ціною власного життя захищали нашу Батьківщину і назавжди залишаться у нашій пам’яті Героями. Понад три сотні учасників, серед яких військовослужбовці, небайдужі громадяни, волонтери, молодь, діти та спортсмени подолали дистанцію 1 кілометр 600 метрів.

Перед стартом усі, хто виявив бажання взяти участь у патріотичній акції, схилили голови в хвилині мовчання, згадуючи синів та доньок, які загинули за мир та територіальну цілісність нашої держави.
Звертаючись до учасників забігу, перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін сказав: “Дуже приємно бачити, що у заході беруть участь молодь і дітки. Це вкотре підтверджує, що наша нація і народ є надзвичайно патріотичним і стоїть в одному строю задля перемоги. Сьогодні такі часи, коли в новітній історії Україна зіштовхнулася з надскладним завданням – відновленням своїх територій, боротьбою за незалежність, територіальну цілісність і в цілому за існування нашої держави. На жаль, багато наших захисників і захисниць поклали своє життя за це. Тому всі учасники бігтимуть з думками про конкретну людину, яка віддала своє життя в ім’я України, для того, щоб наші діти могли мирно жити в рідній країні. Ми біжимо за перемогу в російсько-українській війні та для вшанування пам’яті кожного Героя! Усім нам — Перемоги та швидкого повернення наших захисників та захисниць додому здоровими та живими”.
До речі, всі, хто дійшов до фінішу, отримали пам’ятні медалі на згадку про участь у спортивній патріотичній акції.
Слава нашим Героям!
Слава Україні!