У Хмельницькому  спорткомплексі «Епіцентр» відбувся турнір, присвячений 165-й річниці з дня народження всесвітньо відомого шахіста Михайла Чигоріна.

Змагання проводилися серед 52 учасників за швейцарською системою в 11 турів у форматі швидких шахів (по 15 хвилин кожному супернику до закінчення партії). З перших турів лідером був рейтинговий фаворит, кандидат у майстри спорту Вадим Разін із Хмельницького. Він здобував перемогу за перемогою, лише дві партії завершив унічию та з результатом 10 очок  впевнено посів перше місце. Майстер ФІДЕ Олег Терлецький зі Львова набрав 8,5 очка й став другим призером. Міжнародний гросмейстер із Хмельницького Любомир Михалець на третьому місці (8 очок). Майстри спорту України Олег Поліщук та Андрій Нечаєв зі Старокостянтинова посіли відповідно четверте та п’яте призові місця (по 7,5 очка).
Серед жінок перемогла міжнародний майстер із Миколаєва Анастасія Рахмангулова. Друге місце посіла міжнародний гросмейстер Ольга Калініна з Тернополя, а третьою стала хмельничанка, кандидат у майстри спорту Наталія Понятишина.
Серед юнаків та дівчат віком до 14 років переміг чемпіон України серед юнаків віком до 8 років Олександр Довгалюк із Кам’янця-Подільського, який незабаром буде представляти нашу державу в Греції на чемпіонаті світу в своїй віковій категорії. Друге та третє місця відповідно посіли хмельничанки Серафима Явдосюк та Вікторія Швець. Серед юнаків та дівчат віком  до 10 років перемогли Василіса Явдосюк із Хмельницького та кам’янчанин Микола Нікітін. Серед ветеранів призерами стали Валентин Слободенюк з Ярмолинецького району, хмельничанин Станіслав Блонський та найстарший учасник змагань, вісімдесятидворічний Анатолій Петечинськіій з Летичівського району.
На закритті змагань усі переможці та призери турніру були нагороджені кубками й цінними призами від партії «За конкретні справи».