У Хмельницькому проведено відкритий всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед жінок «Меморіал заслуженого тренера України Володимира Стадніка».

Змагання відбулися в спеціалізованому залі обласного центру фізичного виховання учнівської молоді. Саме тут зросли місцеві борчині, котрі першими для України здобули медалі на офіційних міжнародних змаганнях: Тетяна Комарницька – двічі перемагала на чемпіонатах Європи, а Ірина Мерлені – тричі здобувала звитяги на світових першостях і підкорила олімпійську вершину у 2004 році. У плеяді талановитих борців – вихованців Володимира Стадніка, найбільшого успіху досяг його син Андрій, який зумів піднятися на п’єдестал Ігор-2008.
Віддати шану видатному тренеру на турнір прибули 76 спортсменок з 11 областей і  Києва, а також з  Румунії, Азербайджану та Польщі. Серед них чимало титулованих борчинь – переможців та призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, Юнацьких Олімпійських ігор.
У ході цікавих сутичок перемоги у своїх вагових категоріях здобули:  львів’янки Олександра Когут,   Юлія Благіня,  Тетяна Лавренчук, Катерина  Жидачевська,   Юлія Ткач, а також   Анна Белінська  з Херсона, та Катерина  Бурмістрова з Сум. По три призових місця в активі борчинь з Польщі, Румунії та Азербайджану. «Бронза» у ваговій категорії 58 кг дісталася хмельничанці Ользі Щебетюк.
Переможців та призерів нагороджував оригінальними медалями, грамотами та грошовими винагородами призер Олімпійських ігор з дзюдо, друг родини Стадників —  Роман Гонтюк. До речі, турнір проходив з ініціативи й підтримки членів родини Володимира Стадніка.