У Парижі на змаганнях «Великий шолом» серії гран-прі з дзюдо   дунаївчанка Ірина Кіндзерська, яка представляє  Київ і Хмельницьку область, виборола третє місце і здобула рейтингові очки на Олімпіаду-2016, що відбудеться в Бразилії.

У  ваговій категорії понад 78 кілограмів Ірина виграла у Елілейді Лопес із Венесуели, а в наступній зустрічі поступилася китаянці Ю. Сонг. У боротьбі за «бронзу» вона спочатку здолала німкеню Жаклін Кюльбі, а потім перемогла ще одну представницю з Венесуели – Ванессу Замботті. Основна її конкурентка у цій категорії за місце в олімпійській національній команді України Світлана Ярьомка з Київщини програла у першій сутичці. Тож шанси потрапляння на  Олімпіаду в нашої землячки після французького етапу покращилися.
Серед чоловіків у Парижі відзначився титулований Георгій Зантарая, в активі якого «срібло» (вагова категорія 66 кг). Свої можливості випробував і молодий хмельничанин Олександр Романюк. На жаль, він провів лише одну сутичку у ваговій категорії 100 кг, в якій поступився Бенджаміну Флетчеру з Великобританії. Та все ж наш земляк набув певного міжнародного досвіду, що вкрай необхідно  для подальшого росту.