На околиці  Хмельницького проведено чемпіонат області з легкоатлетичного кросу на  трасі, прокладеній алеями Лісогриновецького лісу на дистанціях різної довжини, в залежності від вікових груп.

В особистому заліку переможцями стали: кадети Ірина Мамонтова зі Славути й Василь Сабуняк з Полонського району, юнак Вадим Лонський з Старосинявщини, юніори Маргарита Голуб з міста Хмельницького й Тарас Чубань з Старосинявського району, кам’янчанка Олександра Газель  серед жінок, старосинявець Леонід Рибак серед чоловіків.
Командні призові місця розподілилися таким чином: серед міст — Кам’янець-Подільський, Хмельницький  і Нетішин; серед районів — Старосинявський, Шепетівський  і Полонський.
За підсумками  змагань визначено склад збірної     Хмельниччини, котра 13-14 листопада у Луцьку намагатиметься потрапити до чільної трійки на чемпіонаті України, адже перша четвірка національного чемпіонату в індивідуальному заліку серед юніорів, молоді та дорослих (усього 24 особи) матиме змогу 13 грудня представити нашу країну на  чемпіонаті Європи з кросу у Франції. Реальні шанси виступити на цих міжнародних змаганнях мають два-чотири легкоатлети Хмельниччини.