Завершується чемпіонат  України з регбі-15 у супер-лізі.
У  протистоянні за третє місце регбійний клуб «Хмельницький» на СК «Поділля» приймав у першій грі столичну команду «Антарес». Наші гравці сподівалися не лише перемогти, але й забезпечити солідну перевагу перед матчем- відповіддю.
У першому таймі хмельничани заволоділи ініціативою. Спочатку Олексій Лещенко, а згодом і Руслан Огородник відзначилися вдалими спробами. Лещенко ще додав 2 очки, завдяки влучній реалізації. Тож на 22-й хвилині рахунок став 12:0 і до кінця першої половини гри не змінився.
На початку другого тайму Мирослав Шуляк збільшив перевагу  після чергової спроби до 17:0. Та гравці «Антаресу» не знітилися і перевели гру на половину поля господарів. Згодом це принесло їм бажаний результат. До фінального свистка вони скоротили відрив до 5 очок.
Матч завершився перемогою РК «Хмельницький» з рахунком 17:12. Чи вдасться хмельничанам зберегти незначну перевагу у матчі в Києві, стане відомо 14 листопада. До речі, в попередньому чемпіонаті ці команди зустрічалися в іграх за п’яте  місце. Тоді матчі між ними завершилися з  такими рахунками: у Києві  «Антарес» виграв – 33:22, а потім подоляни перемогли  вдома – 22:13.
У підсумку «Антарес» фінішував п’ятим, а наші земляки задовольнилися шостим місцем.