Повний комплект нагород здобули у Львові члени збірної області на кубку України з кульової стрільби, присвяченому пам’яті заслуженого тренера  Анатолія Кукси.

Аліна Агліуліна перемогла у стрільбі з пневматичної гвинтівки серед жінок, Віктор Банькін став срібним призером у стрільбі з пневматичного пістолета серед чоловіків, бронзова медаль у стрільбі по рухомій мішені у Анастасії Савельєвої. Всі вони – студенти  Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – майстри  спорту міжнародного класу, члени збірної  України.
Завдячуючи величезній роботі з розвитку кульової стрільби у вузі, яку здійснює старший викладач  факультету фізичної  культури Олександр Коваль,  спортсмени мають можливість успішно поєднувати навчання з заняттям спортом. І це позитивно відбивається на результатах – на всіх чемпіонатах та кубках України ось уже два роки підряд студенти закладу здобувають нагороди, 12 чоловік входять до складу збірної  України. А Сергій Куліш нещодавно завоював ліцензію на  Олімпійські ігри у Ріо-де-Жанейро.    
Гідно підтримали дорослих спортсменів і наші дівчата. На чемпіонаті України серед юнаків та дівчат, що теж відбувся у Львові, учениці Хмельницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Крістіна Гілевич, Маргарита Тарканій та Саманта Лаврова завоювали по дві срібні медалі у стрільбі з гвинтівки по рухомій мішені.
Хоча відділення кульової стрільби ОДЮСШ «Колос» працює  лише третій рік, його вихованці вже неодноразово ставали призерами як дорослих так і юнацьких чемпіонатів України, а Крістіна Гілевич включена до складу   збірної команди нашої держави.