Відкритий чемпіонат області з кульової стрільби відбувся в Хмельницькому. Спортсмени змагалися за медалі в стрільбі з гвинтівки і пістолета  (по дві вправи) та стрільбі  по рухомій мішені (п’ять вправ).

Найвища конкуренція  була в стрільбі по рухомій мішені. Тут у влучності мірялися майстерністю представники   ОК ДЮСШ «Колос», у складі якої були неодноразові чемпіонки України Крістіна Гілевич, Маргарита Тарканій, Саманта Лаврова, багаторазові призери чемпіонатів держави Денис Баблюк, Андрій Матюхін, Дмитро Дмитрійчук. На вогневий рубіж  також вийшли: вихованці ДЮСШ «Юність», за яку виступала й чемпіонка України Анастасія Химич; стрільці обласної ДЮСШ, відділення кульової стрільби у котрій відкрилося лише торік; та команда Вінницької міської ДЮСШ. Вінничани приїхали на змагання неповною командою – лише п’ять чоловік, але четверо з них –   чемпіони Європи та світу.
У загальнокомандному заліку впевнену перемогу здобула команда Хмельницької обласної комплексної ДЮСШ «Колос», на другому місці – молодий колектив  Хмельницької ДЮСШ «Юність», на третьому – Хмельницька ДЮСШ № 2.
 В особистому заліку переможцями стали, показавши при цьому високі результати, представники «Колоса», кандидати в майстри спорту  Денис Баблюк, на рахунку якого дві золоті медалі, і Маргарита Тарканій. Перші місця  також  посіли майстри спорту Максим Бабушок  і  Вікторія Стецюра  з Вінниці.