На Всеукраїнському дитячому фестивалі зі скелелазіння, який відбувся у Києві, вихованці Нетішинської школи скелелазіння продемонстрували гарну підготовку та високий рівень майстерності. У змаганнях взяли участь юні прихильники гір із Дніпропетровська, Одеси, Харкова, Києва, Запоріжжя, загалом близько двохсот учасників з усієї України.

Свою майстерність демонстрували спортсмени від 6 до 15 років, які виступали у відповідних вікових категоріях. Незважаючи на зовсім юний вік — лише два роки у місті-супутнику Хмельницької АЕС функціонує «Клуб альпінізму та скелелазіння» — нетішинські спортсмени виступили професійно та досягли високих результатів.
Трійка нетішинських спортсменів потрапила до числа фіналістів змагань. Найкращим у нашій команді став Богдан Петровський, який виборов третє місце у віковій категорії від 9 до 10 років. Старший брат, Ярослав Петровський, також виступив достойно, увійшовши до п’ятірки кращих. Фіналістів та переможців змагань нагороджено медалями та грамотами. Призерам дитячого фестивалю зі скелелазіння вручено також сертифікати на триденний тур — подорож Дніпром.