Найкраща дзюдоїстка України 2012 року, учасниця лондонської Олімпіади (п’яте місце), бронзова призерка чемпіонату Європи-2013 у ваговій категорії понад 85 кг Ірина Кіндзерська  з Дунаєвецького району після залікування минулорічної травми продовжує змагатись на міжнародних аренах. Невдача на серпневому чемпіонаті світу в Челябінську спонукала Ірину сконцентруватися на виступах в Кубках світу та гран-прі для здобуття рейтингових балів до заліку кваліфікації Олімпіади-2016.


Спочатку в столиці Казахстану на “Гран-прі Астана-2014” за участю 277 спортсменів з 36 країн наша землячка почергово подолала Анабель Лапровіденс (Маврикій), Сару Едлінгтон (Великобританія). Потім у півфіналі без проблем розібралась із казашкою Заріною Адрусовою і лише в заключній суперечці зазнала поразки від німкені Франциски Коніц.
Згодом у столиці Узбекистану Ташкенті відбувся ще один турнір серії гран-прі, де змагалися 282 дзюдоїсти з 42 країн. Ірина впевнено здолала господарку Анаргуль Утєєву, а за нею британку Сару Едлінгтон. У півфіналі взяла реванш у німкені Франциски Коніц чистою перемогою. У фіналі в рівному протистоянні все ж поступилася своїй головній опонентці в Україні — Світлані Ярьомці з Київщини.
То ж із хорошим доробком очок та двома срібними медалями  наша землячка вирушила на черговий турнір “GrandSlam”  до столиці Об’єднаних Арабських Еміратів — Абу-Дабі, куди прибули понад 300 спортсменів із 59 країн світу.
Ірина знову провела чотири сутички, які відбулися в такій послідовності: виграш у литовки Санти Пахеніте, програш китаянці  Сонг Ю (тріумфаторці цих змагань), перемога над турчанкою Косатюрк Гільсан. У боротьбі за бронзу поступилася росіянці Ксенії Чібісовій і зайняла п’яте місце. Ще одна «бронза» дісталася Світлані Ярьомці. Тож конкуренція між двома українками за єдину олімпійську путівку від нашої держави у даній ваговій категорії загострюється.