П’ять нагород привезли з чемпіонату України з вільної боротьби серед спортсменів 1999-2000 років народження представники Хмельниччини. Турнір відбувся в Івано-Франківську.

 Два чемпіонських  звання здобули хлопці. Андрій Гика з Городка став найкращим у ваговій категорії 73 кг. На першу сходинку п’єдесталу зійшов також хмельничанин Артур Березовський, якому не було рівних у ваговій категорії 73 кг.
На жаль, їх переможний почин не змогли підтримати належним чином інші подоляни. Це завадило нашій юнацькій збірній піднятись вище одинадцятого командного місця.
 Дівчата у підсумку стали сьомими. У їх медальному доробку  «золото» та «срібло» Марії Киреї і Олександри Іщенко, які були найсильнішими у ваговій категорії 70 кг. Ще одна срібна нагорода дісталася Дарії Сич серед дівчат вагою до 57 кг.
Успішному виступу Артура, Марії та Олександра, котрі тренуються в групі наставників Юрія Дячка та Сергія Басистого з Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, сприяла належна підготовка, здобутий досвід під час змагань як вдома, так і за кордоном. В поточному році вони ставали призерами міжнародних турнірів у Польщі, Словаччині. Бажаємо їм подальшого сходження до спортивних вершин!