На сьомий етап відкритого всеукраїнського турніру з фехтування на шпагах «Ліга 10-13» до спорткомплексу Хмельницької ДЮСШ № 3 прибуло 199 юних мушкетерів віком до 13 років з  дванадцяти міст  держави.


Під час змагань, які були проведені протягом одного дня на  дванадцятьох фехтувальних доріжках, судді визначили найкращих у трьох вікових групах. У підсумку першість здобули Антон Яковлєв (Київ) та Анастасія Зелєнцова (Харків) серед дітей 2001-2002 років народження, Михайло Кубліцький (Київ) та Єва Мазур (Хмельницький) серед одноліток 2003-2004 р. н., Ната Горецька (Ужгород) та Даніїл Мазур (Хмельницький) серед дітей 2005 р. н. і молодших. У групі наймолодших до числа призерів (третє місце) пробився також хмельничанин Андрій Гуменюк, який перебуває серед головних претендентів на чемпіонство в абсолютному заліку «Дитячої ліги».
У грудні  шістнадцять кращих  шпажистів у кожній віковій групі розіграють абсолютну першість «Дитячої ліги» в Києві.  
Всі названі спортсмени нашого міста є членами Хмельницького фехтувального клубу (тренер Юрій Мазур) і мають достатній змагальний  досвід. Цьому сприяють успішні виступи на міжнародному рівні. Нещодавно хмельничани повернулися з угорського міста Деречке, де помірялися майстерністю з однолітками зі Словаччини, Румунії, Угорщини та співвітчизниками з інших міст України. Провівши по сімнадцять боїв (до 4 уколів), кожен з наших спортсменів виграв дванадцять поєдинків і п’ять програв. У підсумку серед дітей 2004 року народження та молодших подоляни зайняли такі місця: Андрій Гуменюк  — другий, Даніїл Мазур — п’ятий, Тимофій Крижанівський — шостий.