Перша футбольна ліга України вже перейшла екватор другого кола.

Волочиський «Агробізнес», що бореться за підвищення в класі, днями зустрічався в рідних стінах з житомирським «Поліссям». Це був пропущений матч першого туру чемпіонату. Наші земляки грали досить переконливо і вели по ходу зустрічі 3:0. Потім дещо розслабилися, але перемогу здобули — 3:2.
Тепер у турнірній таблиці така ситуація. Маючи дві гри в запасі, лідирує рівненський «Верес» —
52 очки. На пункт відстає одеський «Чорноморець». У харківського «Металіста 1925» — 46 очок. На п’яти йому наступає «Агробізнес» — 45 очок. Останнім серед шістнадцяти колективів дивізіону йде херсонський «Кристал» — 9 очок.
Черговий тур провели команди групи А в другій лізі. Хмельницьке «Поділля» здолало вдома вінницьку «Ниву» — 2:0. Дунаєвецький «Епіцентр» на своєму полі взяв гору над «Волинню-2» з Луцька — 3:0.
У групі — двовладдя: «Поділля» й ФК «Ужгород» набрали по
41 очку. У доробку «Карпат» з Галича, що посідають третю сходинку, — 39 очок. Дунаївчани поки на п’ятому місці з 34 очками, але вони провели на два матчі менше від лідерів і цілком можуть вийти на третю позицію. Замикають турнірну таблицю серед тринадцяти команд «Волинь-2» і львівські «Карпати», що спромоглися набрати лише по одинадцять очок.