Чемпіонат України з футболу в першій і другій лігах вийшов на фінішну пряму.

У звітному турі волочиський «Агробізнес» зустрічався з одним із аутсайдерів першої ліги — «Прикарпаттям» на його полі. Ніщо не віщувало біди для наших земляків, вони грали краще іванофранківців. Але ближче до завершення зустрічі волочиський голкіпер двічі прикро помилився, пропустивши голи. «Агробізнес», відквитавши один м’яч, посилив натиск, але порятуватися від поразки не зумів.
Цей програш поставив під сумнів спроможність наших земляків підвищитися в класі. Правда, не все ще втрачено. Попереду — п’ять матчів і треба мобілізувати всі сили, щоб досягти мети. А лідирує в чемпіонаті, маючи дві гри в запасі, рівненський «Верес» 55 очок. В одеського «Чорноморця» — 52, харківського «Металіста 1925» — 47 очок. «Агробізнес» іде четвертим серед шістнадцяти колективів — 45 очок.
Наші земляки, що виступають у групі А другої ліги, і які теж поставили перед собою завдання підвищитися в класі, порадували в звітному турі. Хмельницьке «Поділля» вдома здолало в нелегкій боротьбі «Чайку» з Петропавлівської Борщагівки — 1:0. З таким же рахунком дунаєвецький «Епіцентр» у рідних стінах переміг «Оболонь-2» Буча.
Очолюють турнірну таблицю ФК «Ужгород» і «Поділля», які набрали по 44 очки. Дунаївчани ідуть п’ятими з 37 очками, провівши на дві гри менше від лідерів. У разі успіху вони можуть піднятися на третю сходинку серед тринадцяти команд.