Чемпіонат України з футболу серед команд майстрів першої ліги добігає кінця.

Волочиський «Агробізнес» розчаровує своїх уболівальників на фініші другого кола. І цього разу засмутив у домашньому матчі з командою «ВПК-Агро» з села Шевченківка Дніпропетровської області. Виграючи вже на першій хвилині, наші земляки розтринькали перевагу й пропустили два голи – 1:2.

Інші матчі звітного туру завершилися так: «Металіст 1925» Харків – «Чорноморець» Одеса – 0:1, «Полісся» Житомир – «Гірник-Спорт» Горішні Плавні – 3:2, «Альянс» Липова Долина – «Прикарпаття» Івано–Франківськ – 4:1, «Авангард» Краматорськ – «Оболонь» Київ – 1:2, ФК «Миколаїв» – «Нива» Тернопіль – 4:0, «Кристал» Херсон – «Кремінь» Кременчук – 1:2, «Волинь» Луцьк – «Верес» Рівне – 2:1. Цими днями також відбулися пропущені матчі з попередніх турів. Ось як вони завершилися: «Оболонь» – «Верес» – 0:2, ФК «Миколаїв» – «Волинь» – 2:1, «Прикарпаття» – «Авангард» – 3:1.
За два тури до завершення чемпіонату турнірну таблицю очолює «Верес» – 62 очки. «Чорноморець» набрав – 58, «Металіст 1925» – 53. ФК «Миколаїв» – 52, «Агробізнес» – 51 очко. Отож «Верес» достроково здобув право виступати наступного сезону у вищому дивізіоні і є найвірогіднішим претендентом на золоті медалі. На дві інші путівки на підвищення в класі ще розраховують усі вищеназвані команди. Переконаний, «Чорноморець» збереже за собою другу сходинку. Хто ж третій? Кращі шанси в харків’ян і миколаївців. Наш «Агробізнес» най- імовірніше, як і торік, залишиться за бортом у боротьбі за вихід до вищої ліги.