Хто стане переможцем у групі А другої футбольної ліги і хто підвищиться в класі? Відповіді на ці запитання нам доведеться чекати аж до результатів останнього туру чемпіонату, тобто – інтрига неймовірна.

Та зупинимося на звітному турі. «Поділля» грало на виїзді з галицькими «Карпатами». Матч був дуже драматичним. У першому таймі господарі вразили ворота хмельничан з пенальті. Напруга боротьби після цього ще більше зросла. По перерві наші хлопці зрівняли рахунок, а в доданий арбітром час забили переможний гол – 1:2.
У Дунаївцях місцевий «Епіцентр» приймав ФК «Ужгород». Це була центральна зустріч туру. Адже обидва клуби реально претендують на путівки до першої ліги. Господарям дуже потрібна була перемога. Матч видався в’язким, точилася непоступлива боротьба. На жаль, зустріч завершилася нульовою нічиєю.
Зараз, за два тури до фінішу в чемпіонаті двовладдя: ФК «Ужгород» і «Поділля» набрали по 51 очку. В «Епіцентра», що йде третім, – 48 очок.
Згідно з регламентом, до першої ліги виходить дві команди з групи. Найкращі шанси – в ужгородців. Вони зустрічаються з невмотивованими колективами; львівськими «Карпатами» і луцькою «Волинню-2», які наступного сезону вже не виступатимуть у другій лізі. Та все, на мою думку, вирішиться в останньому турі 11 червня в очній зустрічі між «Епіцентром» і «Поділлям» у Дунаївцях.