Надсучасний спортивний майданчик нещодавно урочисто відкрили в Чемерівцях. Він розрахований на 1900 місць і готовий уже приймати спортсменів та всіх, хто любить спортивні змагання і дотримується здорового способу життя.

Футбольне поле облаштоване системою автоматичного зрошення, бігові доріжки зі штучним покриттям виконані відповідно до сучасних вимог. Окрім футбольного, також передбачений багатофункціональний майданчик із прогумованим покриттям для гри в баскетбол, волейбол, теніс, міні-футбольне поле зі штучним покриттям, майданчик із сучасними вуличними тренажерами. Також обладнано роздягальні для двох команд з душовими кімнатами. Прилегла територія облаштована бруківкою та зеленими насадженнями.
Загалом із державного бюджету на реконструкцію витрачено 29,9 мільйона гривень, із яких — 19,1 мільйона — кошти державного фонду регіонального розвитку. Ще майже 3 мільйони гривень виділили з місцевого бюджету.
Історія будівництва стадіону тягнеться ще з 2001 року. Проте перше фінансування з державного бюджету цей проєкт отримав аж у 2011 році, і от нарешті, 10 років по тому, завдяки включенню в Програму Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», стадіон урочисто відкрили.
Звичайно, не обійшлося і без поважних гостей, які розділили цю знакову подію з Чемеровецькою громадою, а саме: голова облдержадміністрації Сергій Гамалій та його заступник Сергій Ткачук, заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко, народні депутати Володимир Ватрас, Олександр Герега, Юрій Заславський, Олена Копанчук та Сергій Мандзій, директор департаменту розвитку громад, капітального будівництва та ЖКГ ОДА Віра Бригадир.