Відбувся останній тур чемпіонату України з футболу в другій лізі.

На заключний матч у Дунаївцях з місцевим «Епіцентром» хмельничани виходили в хорошому настрої, адже достроково здобули путівку до першої ліги. Гості тактично вміло побудували гру й без особливих проблем розібралися з суперниками, забивши три «сухих» м’ячі. А оскільки ФК «Ужгород», що до звітного туру разом із «Поділлям» очолював турнірну таблицю, зіграв внічию (1:1) з луцькою «Волинню-2» у гостях, то хмельничани стали переможцями групи А.
Для любителів статистики наводимо інші результати: «Буковина» Чернівці – «Оболонь-2» Буча – 3:1, «Карпати» Львів – «Нива» Вінниця – 1:2, «Карпати» Галич – ФК «Чернігів» – 2:1, «Чайка» Петропавлівська Борщагівка – «Діназ» Вишгород – 0:1.
За підсумком сезону доробок тринадцяти команд такий: «Поділля» – 57 очок, ФК «Ужгород» – 55, «Діназ» – 51, «Епіцентр» – 48, «Карпати» Галич – 46, «Нива» – 38, «Буковина» – 32, «Чайка» – 25, «Оболонь-2» – 24, ФК «Чернігів» – 21, «Рубікон» – 17, «Волинь-2» і «Карпати» Львів – по 13 очок.
Отже, до першої ліги вийшли «Поділля» й ФК «Ужгород». А вчора хмельницьке «Поділля» і переможець групи Б – харківський «Метал» провели в Черкасах фінальний матч за звання чемпіона дивізіону. На момент підготовки матеріалу результат цього поєдинку ми ще не знали, отож про гру за золоті медалі розповімо пізніше.