У 2022 році, в рамках програми «Велике будівництво» планують реконструювати стадіон в Ізяславі, який розрахований на 1856 місць, повідомляє пресслужба Хмельницької обласної державної адміністрації.

Ізяславська територіальна громада подала проект до участі у конкурсному відборі програм регіонального розвитку за кошти державного фонду регіонального розвитку у Хмельницькій обласні у 2022 році. Поданий на розгляд проект було погоджено до програми «Велике будівництво».

За наступний рік стадіон буде повністю реконструйований, для цього наразі завершують оформлення проектно-кошторисної документації. Після чого проведуть тендер, аби розпочати процес будівельних робіт.

“Перебуваючи на стадіоні, ми бачимо, що він користується популярністю і попитом, але, на жаль, сьогодні діти займаються тут у не найкращих умовах. Тому зробимо все від нас залежне, аби ремонтні роботи розпочалися вчасно, і вже наступного року вихованці спортивної школи тренувалися на оновленому сучасному стадіоні,” – сказав заступник голови ОДА.

План перебудови стадіону поділили на 2 черги:

  1. Реконструкція бігових доріжок, стадіону та футбольного поля зі штучним поливом.
  2. Ремонт трибун стадіону, будівництво майданчика для гри в мініфутбол з огородженням, покриття зі штучної трави, будівництво помпової станції.

Орієнтовна вартість об’єкту становить 30 мільйонів гривень, 10% з яких повинен профінансувати місцевий бюджет.