Вже 21-й рік поспіль Національний олімпійський комітет України проводить Всеукраїнський конкурс серед спортивних журналістів «Україна олімпійська», який за ці роки став популярним та престижним. 

Головна мета конкурсу – привернути увагу до спорту, олімпійського руху і здорового способу життя та підтримати спортивних журналістів, які залишилися відданими своїй професії.  Цьогоріч найкращих визначатимуть в 11 номінаціях, а саме:

— найкраща громадсько-політична газета року (відділ спорту);

— найкраща спортивна газета року;

— найкращий спортивний журнал року;

— найкраща циклічна спортивна телепрограма;

— найкраща циклічна спортивна радіопрограма;

— найкраще електронне видання (відділ спорту);

— найкращі спортивні журналісти;

— за відданість олімпійському руху;

— дебют в спортивній журналістиці (відзнака імені відомого спортивного журналіста Олександра Мащенка);

— за найкраще висвітлення участі українських спортсменів в Іграх ХХХІІ Олімпіади в м. Токіо (Японія);

— за найкраще висвітлення підготовки українських спортсменів до XXIV зимових Олімпійських ігор в м. Пекін (Китай).

 Відповідно до Положення конкурс проводиться у 2 етапи. На першому етапі – найкращих в регіоні визначають обласні відділення НОК. На другому етапі – роботи переможців регіональних конкурсів надсилаються до 15 листопада 2021 року на розгляд журі, яке формується Комісіє НОК «Преса та комунікації».

 В кожній з номінацій можуть визначатися до трьох переможців.

Роботи у відповідності до Положення конкурсу, з яким можна ознайомитись за цим посиланням http://noc-ukr.org/about/projects/konkurs-dlya-zhurnalistiv-/ , приймаються до 5листопада 2021 року за адресою: 29001, м. Хмельницький, вул. Пилипчука, 41, відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області (з поміткою КОНКУРС) та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. тел:067-381-0538

 Бажаємо всім учасникам творчих успіхів та перемог!