Добігає кінця перше коло чемпіо­нату України з футболу в першій лізі.

У звітному турі хмельницьке «Поділля» приймало «Прикарпаття» з Івано-Франківська. Гості досить швидко відкрили рахунок. Господарі будь-що прагнули відігратися… й пропустили вдруге ще до перерви. Після перепочинку гра йшла на зустрічних курсах. Ближче до завершення зустрічі хмельничани пішли на штурм воріт суперників, але це нічого не дало — 0:2.
Волочиський «Агробізнес», що досі плентався серед аутсайдерів, у рідних стінах зустрічався з лідером — харківським «Металістом». Наші земляки несподівано для багатьох перемогли — 2:1.
Для любителів статистики наводимо інші результати туру: «Альянс» Липова Долина — ФК «Ужгород» — 2:3, «Гірник-Спорт» Горішні Плавні — «Волинь» Луцьк — 1:1, «Кривбас» Кривий Ріг — ФК «Краматорськ» — 3:0, «Нива» Тернопіль — «ВПК-Агро» Вишневе — 2:0, «Оболонь» Київ — «Кремінь» Кременчук — 2:0.
Лідерську гонку очолює «Металіст» — 35 очок. У першій трійці також «Кривбас» і «Альянс», які відповідно набрали 28 і 26 очок. «Поділля» відкотилося на восьму сходинку — 17 очок. «Агробізнес» з 12 очками навпаки піднявся вгору: на тринадцяте місце серед шістнадцяти колективів. У аутсайдера — ФК «Ужгород» — 9 очок.
Більше радує, ніж засмучує «Епіцентр», що представляє Хмельниччину в групі А другої футбольної ліги. В звітному турі дунаївчани перемогли вдома чернівецьку «Буковину» — 1:0. Тепер вони на п’ятій сходинці з 24 очками. А очолює турнірну таблицю столичний «Лівий берег» — 36 очок.