У нашій країні  стає дедалі популярнішим  великий теніс.  Саме для його поширення,  а також з метою розвитку спортивного туризму в Кам’янці-Подільському започаткували проведення міжнародних дитячих тенісних фестивалів. Перший такий під назвою «Зелений апельсин» днями  відбувся під патронатом  міського голови Михайла Сімашкевича та  за участю «Тенісної академії» сестер Бондаренко. А організаторами виступили  відділ молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської  міської ради,  готельні комплекси «Гала-готель» та  «7 Днів».

На урочистому відкритті  турніру головний суддя змагань, заслужений тренер України Наталія Ісакова (мати відомих у світі українських тенісисток Бондаренко) наголосила, що ті, хто займається великим тенісом, стають енергійнішими, наполегливішими, мають добре розвинену реакцію та увагу, а діти — краще навчаються в школі. Також сприяє розвитку стратегічного мислення, допомагає впоратися зі стресами, підвищує загальну витривалість. У деяких країнах його навіть включають  до програми шкільних занять із фізичної підготовки.    
Змагання, які тривали чотири дні й на які прибули 80 хлопчиків та дівчаток з  України й Білорусі,  проводилися за програмою міжнародної тенісної федерації «Tennis 10s»: «Червоний рівень» — діти 6 років і молодші, «Помаранчевий рівень» — 7-8 років і «Зелений рівень» —  9-10 років.
Відповідно кожен рівень відрізняється розміром корту і м’ячами. Відбувався турнір на п’ятьох кортах центрального  стадіону імені  Григорія Тонкачеєва та одному — на  території «Гала-готелю».
Переможцями стали виключно спортсмени з інших міст, але кам’янчани не засмутилися. І у них ще будуть нагороди.
 Насамкінець зазначимо, що в  рамках фестивалю відбулися відкриті  уроки заслуженого тренера України  Наталії Ісакової (Бондаренко), конкурси, змагання з боулінгу, на батуті,   стрільби з лука, енгрібертс, кольцеброси та гала-паті для всіх учасників  змагань. Призери турніру  нагороджені медалями та грамотами,  решта юних гравців  —  пам’ятними призами і сувенірами.