7 та 8  грудня у Городку (Хмельницька обл.) відбулися ігри 1/16 фіналу європейського Кубка виклику ЄКВ (CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP 2022). У двох іграх клуб "Епіцентр-Подоляни" переміг чемпіона Угорщини «Пензудьор», для якого ця гра теж стала першою в сезоні Кубка виклику. 

У першій грі віцечемпіонам України довелося відігруватися - перший сет залишився за угорцями, 22:25. Але уже з другої партії "Епіцентр-Подоляни" суттєво додав і забрав три наступні сети за 63 хвилини. Найрезультативнішими гравцями українського клубу стали Євген Кісілюк - 17 очок та Максим Дрозд - 16 очок. Результат гри: Епіцентр-Подоляни" (Україна) - "Пензудьор" (Угорщина) 3:1 (22:25, 25:9, 25:20, 25:17)

 «Суперник добре підготувався до гри, мали свої домашні заготовки. Але ми підійшли відповідально до матчів і перемогли. Дякуємо нашим вболівальникам за чудову підтримку та запрошуємо на наступні ігри», – прокоментував результат капітан команди «Епіцентр-Подоляни» Юрій Семенюк. 

В 1/8 фіналу Кубка Виклику «Епіцентр» зустрінеться з грецьким «Панатінаїкосом».

Довідка. Кубок виклику ЄКВ – третій за престижністю єврокубковий турнір у волейболі.  «Епіцентр-Подоляни» – срібний призер чемпіонату України з волейболу сезону 2020-2021. У минулому сезоні «Епіцентр» дійшов до 1/4 фіналу Кубка виклику.