«Ми зробили карту розташування генераторів із буржуйками та стаціонарних пунктів обігріву, які діятимуть у випадку відсутності електрики, води, опалення 24 год і більше.
Що потрібно від вас?

Уже сьогодні знайти свою адресу і подивитися, де будуть розташовані найближчі пункти, передати інформацію сусідам. Не залишайте це на потім, коли можете опинитися без зв’язку та інтернету!
На карті позначені:
- 146 точок розташування генераторів для підзарядки телефонів (акумуляторів) (встановлюються у випадку відсутності електроенергії понад 24 год). Буде розміщено один генератор на кілька будинків. За потреби там же розмістять і буржуйки для обігріву (понад 400 штук). Будуть розміщуватися і мобільні польові кухні;
- стаціонарні пункти обігріву (відкриваються у випадку відсутності електроенергії понад 24 год). При відсутності електрики близько 1 доби, опалення у місті працюватиме на альтернативних джерелах;
- стаціонарні пункти обігріву і перебування (відкриваються у випадку відсутності електроенергії, води і опалення понад 24 год). Це здебільшого школи, садочки, релігійні заклади. Прийматимуть людей у разі повної відсутності можливості забезпечити хмельничан електрикою, водою та опаленням. Це ті місця, що мають власні котельні та можливість заживити опалення із альтернативних джерел.
Карта тут.
Також нагадую  карту місць видачі води у випадку, якщо її не буде більше 24 годин.
Наш ворог підступний, маємо завдання підготуватися до всіх можливих ризиків. Тому ще раз закликаю: збережіть собі ці адреси!», - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.