У ніч з 27 на 28 березня погодні умови різко погіршилися — ще вдень гріло сонечко, а вночі дощ і сніг разом із сильними поривами вітру на Хмельниччині розгулялися не на жарт.  Тож зимова негода викликала чимало проблем: були перебої з електропостачанням, падали дерева, гілки та й на дорогах водіям довелося непереливки.

Так, вранішньої пори 28 березня близько восьмої години в Хмельницькому рятувальники допомагали звільнити з-під поваленого дерева легковий автомобіль у дворі будинку на вулиці Молодіжній. Надзвичайникам довелося зрізати дерево, щоб звільнити з пастки авто.
Не встигли перевести подих, кажуть у Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області, як допомоги потребували водії та пішоходи. Знову ж таки дерево впало на проїжджу частину та частково паралізувало рух транспорту в обласному центрі.
А серед ночі в селі Завадівка Кам’янець-Подільського району авто швидкої допомоги з’їхало з основної дороги, й водій не міг продовжувати рух далі. Бійці ДСНС за допомогою троса відбуксирували автівку на розчищену дорогу.