Стару психлікарню на Хмельниччині можуть перетворити у готельний комплекс. На аукціоні за приміщення запропонували майже два мільйони гривень.

Хмельницька облрада провела торги з продажу майна обласної психіатричної лікарні №2, ліквідованої у квітні 2019 року. Фірма-переможець, яка володіє мережею готелів, готова заплатити за комплекс 1,89 мільйона гривень. Про це стало відомо зі  сайту “Прозорро.Продажі”.
Хмельницьку обласну психіатричну лікарню №2 ліквідували у 2019 році. Її будівлі загальною площею понад 1 тисячу 391 квадратний метр розташовані на вулиці Шкільній, 24 та 10А, що у селі Городище Шепетівського району.
Приміщення перебувають у задовільному стані. Вони обладнані водогоном і пожежною сигналізацією. Будівлі розташовані на земельній ділянці площею 2,6629 гектара. Цільове призначення земельної ділянки: «Охорони здоров’я та соціальних послуг». Приміщення можуть використовуватися для проживання внутрішньо переміщених осіб та евакуйованих осіб.
Будівлі намагались продати ще з 2021 року. Стартова ціна лота складала 3,783 мільйона гривень. Але після кількох невдалих аукціонів була знижена.
Цього разу на аукціон прийшов один учасник, який запропонував за будівлі 1,89 мільйона гривень. Мова йде про Товариство з обмеженою відповідальністю “Сіті Хотелс Менеджмент”.