З 1 липня у більшості відділень поштового зв’язку зміняться графіки роботи. Відтепер вони працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні дні.

Відділення поштового зв’язку, розташовані у торгових центрах та на територіях ринків, будуть відкриті для клієнтів згідно з графіком роботи конкретного торговельного центру або ринку.
Також Укрпошта поступово переглядає графіки робіт сільських стаціонарних відділень. Якщо раніше вони працювали 2-3 дні на тиждень, відтепер двері відділень будуть відкриті для клієнтів протягом 5 днів.
Отже, перед відвідуванням поштового відділення, ми радимо перевірити оновлений графік роботи відділень на сайті: https://www.ukrposhta.ua, у додатку Укрпошти, в чат-боті або в контакт-центрі за номером 0 800 300 545
Варто наголосити, що це не останнє оновлення графіків роботи відділень, оскільки мета компанії – максимально стандартизувати їх, щоб бути простими, зрозумілими та передбачуваними для клієнтів.
Впроваджені зміни є частиною стратегічного плану розвитку Укрпошти та поліпшення процесів, направлених на удосконалення якості та сервісу поштового оператора. Раніше Укрпошта вже повідомляла про впровадження сучасних автоматизованих сортувальних ліній. А від недавно ще одним кроком на зустріч клієнтам стало спрощення подачі письмових звернень. Тепер подати письмові звернення клієнти Укрпошти можуть через заповнення відповідних форм на офіційному сайті компанії https://www.ukrposhta.ua/ua/kontakt-tsentr або шляхом відправлення електронних листів на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

На фото: листоноша в Ковелі. 1917 рік.