Під час ліквідації наслідків ворожої атаки загинув житель Старокостянтинівської громади, 41-річний рятувальник Сергій Лисюк. Без батька залишилися двоє маленьких дітей —2-річний хлопчик і 2-місячна дівчинка. 

Під час ракетної атаки у суботу Повітряні сили повідомляли, що «Кинджали» рухаються в напрямку Старокостянтинова.
У Старокостянтинові на Хмельниччині під час повітряної тривоги в суботу ввечері пролунало близько десяти вибухів, над містом було видно дим, у деяких районах вибиті вікна.
Загалом з вечора 5 серпня Хмельницька область була тричі атакована росіянами – пошкоджені будівлі, автовокзал, виникла пожежа складу відходів кукурудзи на території елеватора у Старокостянтинівській громаді. На місці події працювали 16 рятувальників на трьох одиницях пожежно-рятувальної техніки. Займання складу ліквідували на площі 1400 кв. м. Внаслідок вибуху травм зазнав працівник об’єкта. Військовий пожежник гасив пожежу і отруївся чадним газом.  Медики намагались врятувати життя Сергію, але не змогли.  «Ти вистояв тоді в АТО, а зараз клята війна тебе забрала від нас усіх. Кожну секунду, поки тобі рятували життя я молилась і просила Господа залишити тебе. Але дива не сталось», – написала сестра рятувальника Ольга Маргулова.

Повітряні Сили ЗСУ повідомили, що у ніч на 6 серпня під час ворожої атаки знищили 57 повітряних цілей. Зокрема — 13 крилатих ракет «Калібр», 17 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 27 ударних безпілотників типу «шахед».