Лише за одну добу рятувальники Хмельниччини двічі ліквідовували ацію наслідків дорожньо-транспортних пригоди, які траплялися на автошляхах області.

Так, 26 серпня о 14:00 до рятувальників м. Ізяслав надійшло повідомлення про ДТП за участю легковика Fiat Linea, що трапилося на перехресті вулиць Незалежності на Онищука. На місці події надзвичайники за допомогою спецінструменту від’єднали акумуляторну батарею від живлення, аби не допустити займання та перекрили вентиль газового обладнання машини. Водій від госпіталізації відмовився.

Цього ж дня, о 15:51 до диспетчерської служби надійшло ще одне повідомлення про аварію. Цього разу за участю вантажівки DAF. Подія трапилася поблизу села Колубаївці Гуменецької сільської тергромади, що на Кам’янеччині (на фото).

Внаслідок перекидання вантажівки, травми отримав 47-річний водій, окрім того, існувала загроза займання машини. Бійці аварійно-рятувального відділення, які прибули на місце пригоди відімкнули акумуляторну батарею від живлення, та змили залишки паливно-мастильних матеріалів з дроги. Водія передано працівникам швидкої.

Причини й обставини автопригод встановлюють правоохоронці.