Чим ближче до опалювального сезону, тим активніше в просторах інтернету активізуються дров'яні шахраї! До прикладу, абонент представився надійним продавцем та наполіг не повній передоплаті. Так товар, за його словами, доїхав би швидше до покупця. Чоловік перерахував тринадцять з половиною тисяч гривень. Втім після переказу коштів зв’язок з псевдопродавцем зник, а товар не надійшов. Правоохоронці наразі розпочали кримінальне провадження та працюють над пошуком зловмисників. Щоб не потрапити у пастку аферистів купити дрова можна у лісівників. Запам’ятайте алгоритм.

«Подільський лісовий офіс» повідомляє, що купити дрова офіційно можна у лісівників. Алгоритм дій:
1. Потрібно звернутися до найближчої лісогосподарської філії ДП «Ліси України» чи лісництва. Там отримати рахунок та здійснити оплату через термінал у лісництві, у будь-якому відділенні банку або через онлайн-банкінг. Важливо: оп­ла­та за дро­ва у лісогосподарських філіях здій­сню­єть­ся ли­ше за роз­ра­хун­ко­вим но­ме­ром, ні в якому випадку не на карту!
2. Також можна придбати дрова онлайн в інтернет-магазині https://drovae.gov.ua/. Потрібно зайти на ресурс та авторизуватися через електронний цифровий підпис або банк, яким користуєтеся. Вказати адресу доставки дров. Система автоматично підтягне найближчі до вас лісгоспи та продукцію, яку можна замовити.
УСІ КОНТАКТИ відповідальних осіб за продаж дров у Хмельницькій області:
Ізяславське лісове господарство - 0673376256 (Ірина Данильчук)
🔹Кам’янець-Подільське лісове господарство - 0963799539 (Володимир Струць)
🔹Летичівське лісове господарство - 0961730656 (Олексій Багас)
🔹Хмельницьке лісомисливське господарство - 0974507719 (Віктор Палаш)
🔹Славутське лісове господарство - 0964999595 (Оксана Гавура)
🔹Старокостянтинівське лісове господарство - 0686461185 (Валентина Матвійчук)
🔹Шепетівське лісове господарство - 0976701956 (Олег Комендовський)
🔹Ярмолинецьке лісове господарство - 0673807810 (Михайло Бас)
Частина філій пропонує покупцям також одразу колоті дрова та послуги доставки! Уточнюйте ці моменти безпосередньо з представниками лісових госпродарств!
Нагадаємо, кожен громадянин має можливість замовити до 15 м3 дров на рік.
Купуйте дрова у лісівників офіційно і завчасно! До опалювального сезону залишилося близько 8 тижнів.